Hoe Pizaa Opnieuw Op Te Warmen - De Beste Manieren Om Je Koele, Eendags Oude Restjes Op Te Warmen

Pizza is zo’n veelvoorkomend voedsel geworden dat pizza-restjes nu een kerncomponent zijn in veel favoriete recepten voor zelfgemaakte snacks. Mensen hebben het zelfs opnieuw gemaakt en gegarneerd als een uitgebreid gerecht om hun hoofdmaaltijden dagelijks te krijgen.

In dit rapport laten we u goed zien hoe u pizza’s in de oven kunt opwarmen en bespreken we de sterke en zwakke punten van elke procedure. Erkennend dat niet iedereen een oven heeft, leg je ook uit hoe je een koekenpan gebruikt om de pizza op precies hetzelfde moment te wassen en te stomen. Hoewel het niet zo snel is als een magnetron, is de korst vaak krokanter en is de topping zachter en verjongd.

Pizza Voorverwarmen In De Oven: De 3 Beste Manieren

Pizza Voorverwarmen In De Oven De 3 Beste Manieren

Een van de gemakkelijkste methoden om pizzaresten te bereiden, is door ze eenvoudigweg op te warmen. Maar hoe kun je het doen?

Magnetron is een manier. Het is super snel en gemakkelijk. Een andere is het gebruik van een broodrooster. Alle methoden geven ongeveer dezelfde resultaten. De beste manier, volgens veel pizzafans, zou echter zijn om het uit de heteluchtoven te verwarmen. De warmte wordt beter opgenomen in de broodrooster, en de temperaturen zijn relatief hoger.

1. Pizza Opwarmen In De Magnetron

Pro:

nadelen:

  • Beperkte capaciteit
  • Textuur problemen

Met een magnetron je vorige pizzapunten opwarmen is de beste methode die er is. Het duurt maar een paar minuten en de smaak is meestal acceptabel. Het gevoel is echter droog, taai en als het koud is, delicaat.

De wetenschap erachter is vrij eenvoudig. De korst bevat bloem en de bloem bevat suiker. Wanneer suiker een bepaalde temperatuur bereikt, smelt het. Wanneer je de pizza eruit haalt en deze binnen een paar seconden smelt, herkristalliseert de suiker en wordt het oppervlak hard.

Om dit te voorkomen, kunt u proberen vocht aan de pizza toe te voegen. Een veel voorkomende truc is om een half glas water uit de oven te zetten en beide tegelijk op te warmen. De stoom zal de korst samen met het beslag bevochtigen, de temperatuur matigen en de textuur zal aanzienlijk verbeteren.

Als je bang bent om te veel vocht te geven, overweeg dan om een vel keukenpapier onder de pizza te leggen. Het helpt overtollig vocht in de korst los te maken en houdt de knapperigheid van de plakjes.

Zo kun je je pizza het beste stap voor stap opwarmen in de magnetron:

  1. Leg de pizza op een bord met een papieren handdoek onder de pizza.
  2. Vul een glas voor de helft met water en zet het in de oven.
  3. Verwarm met 50 procent vermogen in intervallen van 45 seconden.
  4. Herhaal de procedure totdat het naar wens is gedaan.

Tip: Vertraag als je merkt dat de kaas begint te smelten.

2. Pizza Opwarmen In Een Traditionele Oven

Goeroe:

nadelen:

  • Langzaam
  • Verwarmt de keuken

Als je een hele pizza of twee probeert te verwarmen, is het gebruik van een traditionele oven de betere optie. Traditionele ovens leveren hoge temperaturen en een uitgebalanceerde druk, waardoor de lucht gelijkmatig wordt verwarmd. De korst zal waarschijnlijk bruin worden, maar zal niet zo veel uitdrogen als in een magnetron.

Dat gezegd hebbende, deze ovens zijn af en toe te veel werk en te traag voor de eenvoudige taak van verwarmen. De procedure duurt langer en verbruikt meer energie, en de hele keuken warmt ook op. Als je nog maar een paar stukjes over hebt, is het de moeite niet waard.

Als u zich een conventiefunctie kunt veroorloven, zal dat de situatie helpen verbeteren. Het versnelt het proces en gebruikt energie effectiever door de warmteverdeling te verbeteren.

Hier is een manier om je pizza op te warmen in een typische oven of heteluchtoven:

  1. Verwarm de oven voor op 232 C, met behulp van een koekenpan of een vel folie aan de binnenkant (dit helpt bij alle knapperigheid).
  2. Leg de pizza op de pan en bak ongeveer tien minuten of totdat het naar wens is gedaan. Convectie is een paar minuten sneller.

3. Pizza Opwarmen In Een Broodrooster

Pro:

  • Bruine korst

nadelen:

  • Langzaam
  • Energieverslindend

Als het gaat om het opwarmen van voedsel, zijn standaard broodroosterovens niet de beste keuze, en ze werpen zonder meer op microgolven. Maar als dit uw laatste hotel is, kunnen broodroosterovens het aan. En om eerlijk te zijn, ze bruinen beter dan magnetrons.

Met een heteluchtoven kunt u echter een paar fantastische pizzapunten even snel en volledig opwarmen als een magnetron. Sommige mensen willen zelfs dat ze in de magnetron staan, ondanks het feit dat ze wat meer energie verbruiken.

Hier is hoe we normaal gesproken een broodrooster gebruiken om overgebleven toppings op te warmen:

  1. Verwarm de oven voor op 400-232 C, met een bakplaat of een vel folie.
  2. Bak de pizza’s 7-10 minuten of tot ze perfect gebakken zijn.

Pizza Opwarmen In Een Koekenpan

Pizza opwarmen in een koekenpan is misschien wel de beste methode. Veel professionele koks en bekwame koks pleiten voor koekenpannen boven magnetrons. Ook al is de korst hier heerlijk gekookt, velen zijn het erover eens dat de truc met het glas water ervoor zorgt dat de kaas beter smelt in een magnetron. En gezien het opruimen na de waarheid, zijn koekenpannen misschien niet veel beter.

Dit is de beste manier om pizza op te warmen in een koekenpan, in chef-stijl:

  1. Zet de pizza in een koekenpan met antiaanbaklaag.
  2. Kook ongeveer twee minuten op middelhoog vuur of tot de korst knapperig is.
  3. Voeg 2-3 druppels water toe aan de pan en dek af met een deksel.
  4. Stoom de pizza 1 minuut op laag vuur.