Beste Chocoladetempereermachine Voor Gebruik In 2021

Kwaliteitschocolade moet op de juiste manier klaar zijn met de beste chocoladetempereermachine. Als je van chocolade houdt, is het beter om het zelf te maken in plaats van elk moment te kopen.

Een tempereermachine kristalliseert de chocolade waardoor de verwerking en bereiding van het eindproduct gemakkelijker wordt.

Investeren in een chocoladetempereermachine is een serieuze stap, aangezien deze machines wat duurder zijn. Het ideale onderzoek voordat u een chocoladetempereermachine koopt, is essentieel om de beste kwaliteit te krijgen.

Dit artikel heeft de beste chocoladetempereermachine die uw chocoladetemperering efficiënt kan maken.

Lees ook: Beste kookgerei voor elektrisch fornuis

Meer te weten komen

De fabrikant van Cuisinart Fondue is betaalbaar met geweldige functies en prestaties. Het bevat een roestvrijstalen kom met een inhoud van 3 liter met een antiaanbaklaag aan de binnenkant. Het kan ook worden gebruikt als een dubbele ketel.

De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat de chocolade niet aan de kom blijft plakken. De verwarmingsprocedure duurt enkele minuten, net als 10 tot 15 om 375 graden F te bereiken.

Cuisinart fondue maker heeft een instelbare temperatuursonde met 8 configuraties. Deze instellingen helpen bij het reguleren van de temperaturen voor perfecte chocolade-effecten.

Dit systeem is niet beperkt tot het maken van alleen chocolade, maar het heeft multifunctionele functies zoals kaas, bouillon en snoep. Er is ook een set van 8 kleurgecodeerde fonduevorken die worden meegeleverd.

Volledig gemonteerd meet de fonduefabrikant 6-1/10 cm groot; de schaal is in het begin 8-1/10 cm in diameter. Voor het maken van huishoudchocolade is dit de beste machine om te hebben.

Functies

  • 3-kwart vermogen
  • Vaatwasmachinebestendige fonduepan
  • 1000 watt vermogen
  • Antiaanbaklaag aan de binnenkant
  • Instelbare temperatuursonde met acht standen
  • Acht fonduevorken
  • Vorkring van roestvrij staal
  • Instructie/Receptenboek
  • Beperkte garantie van 3 jaar

Leer meer

De ChocoVision Revolation tempereermachine is een nieuwere versie met hoge functies en kwaliteit om op te bogen. Het is geweldig voor professionele chocolatiers vanwege de grote capaciteit van de machine.

In termen van capaciteit biedt het 2 kg en 4 kg met een schot met gaten. Dit vermogen kan snel en efficiënt een grote partij chocolade bereiden.

De temperatuurregeling kan via de maalcyclus worden aangepast tot 120 niveaus. De machine heeft een LCD-display waarop de temperaturen overal duidelijk te zien zijn.

Samen met de automatische microprocessorgestuurde hete lucht maakt het het tempereren van chocolade mogelijk. Chocolade komt uit met de beste uitstraling en kwaliteit. Per dag kan de machine 23 kg getempereerde chocolade produceren.

Functies

  • Microprocessortechnologie
  • Handmatige temperatuuraanpassing (tot 120 niveaus tijdens de smeltcyclus, 100 graden in temperatuurmodus)
  • 2kg. Capaciteit (4 kg. Met geperforeerd schot)
  • LED-temperatuurweergave
  • 15,5 x 15,5 x 17 cm
  • Gewicht: 13 kg

Meer weten

Hilliards chocolade tempereermachine is geschikt voor huishoudelijk en commercieel gebruik. Het is gemakkelijk te gebruiken vanwege de eenvoud in de lay-out voor beginners en professionals om een soepele werking te hebben.

Het is een kleine machine gemaakt van roestvrij staal en heeft een maximale capaciteit van 22 kg per dag. Dit is de grotere versie van de grotere Hilliards chocolade tempereermachines.

Als u op zoek bent naar een machine die chocolade professioneel kan temperen, dan is deze kleine machine de beste keuze. Het heeft de mogelijkheid om fruit, noten, crèmes, trossen en andere soorten faciliteiten te coaten.

Functies

  • 400 Watt
  • Tempercapaciteit van 22 kg per dag
  • Roestvrij stalen constructie
  • Afmetingen: 41 cm X 41 cm X 43 cm
  • Compact formaat voor gemak
  • Gewicht: 42 kg

Meer weten

Hier moet je van houden! Als je een chocoladeliefhebber bent, dan is dit de echte deal voor het temperen van zowel commerciële als thuischocolade. Het is gemaakt van massief #304 roestvrij staal om gezondheid, kwaliteit, roestbestendig en duurzaamheid te garanderen.

Het bevat een maximale energie van 1000 watt, waardoor het voldoende energie heeft om de chocolade te koken van 32 tot 176 graden F.

De digitale besturing maakt eenvoudige temperatuuraanpassingen in een nauwkeuriger proces mogelijk. Er is ook een afvoer naar het afvoer- en stoomsysteem.

Met opties voor drie of zes tanks krijgt u hoge prestaties en ideale gesmolten chocolade.

De meerdere tanks garanderen dat er ruimte is om unieke componenten en soorten chocolade te bereiden. Het is bijvoorbeeld flexibel om witte of donkere chocolade toe te voegen.

Bovendien kunt u melk en room opwarmen, handgemaakte kaarsen, handgemaakte zeep, schoonheidswas, enz. maken.

Functies

  • Materiaal: #304 roestvrij staal;
  • Stroombron: 110V/60Hz
  • Maximaal vermogen: 1000W
  • Beeldschermvermogen: minder dan 3
  • Ziekte: 32-194 niveau F (0-90 graden C)
  • Capaciteit: 80 kg (8 kg)
  • Cilinder hoogte: 4 inch (10 cm)
  • Gewicht: 10kg (10kg)

Meer weten

Door NutriChef wordt de chocoladesmeltfonduemachine geleverd met een verscheidenheid aan functies om chocolade feilloos te temperen. Het is het meest geschikt voor thuisgebruik, het is een 25 volt-elektriciteit die is uitgerust om te verwarmen tot een temperatuur van 109 F en een smelttemperatuur van 140 F om chocolade te smelten.

De chocoladewarmerset is voorzien van een aluminium waterkoker en een PET-kookplaat met de constructie van een veilige constructie van voedselkwaliteit. Om de chocolade in de pot warm te houden, wordt de bedieningsknop op het verwarmingsdoel geplaatst dat in stand 1 staat.

Naast het smelten van chocolade, kan de machine ook kaas, snoep, boter en karamel smelten. Deze verwarmingsfondue is perfect voor chocoladedecoraties en het maken van zelfgemaakte chocoladelekkernijen voor chocoladeliefhebbers.

Functies

  • Eenvoudige elektronische plug-in-bediening
  • Potcapaciteit: 0,52 kg.
  • Opwarmtemperatuur: 109 F
  • Smelttemperatuur: 140 F
  • Wattage: 25 Watt
  • Constructiemateriaal: Pot (Aluminium) Kookplaat (PET)
  • Afmetingen: 5,71 x 7,29 x 3,75 bij
  • Behuizingsmateriaal: vinyl

Hoe U De Beste Chocoladetempereermachine Kiest Gids

Hoe u de beste chocoladetempereermachine kiest Gids

Bij het kiezen van uw chocoladetempereermachine moet u aan deze dingen denken. Wat u nodig heeft, is een machine van topkwaliteit met geweldige functies voor betere resultaten elke keer dat u de chocolade bereidt.

Chocolade Instellingen

U vindt chocoladetempereermachines met handmatige bediening en vele andere met voorgeprogrammeerde instellingen. Met de voorgeprogrammeerde instelling kan een gebruiker een instelling op het apparaat kiezen om een bepaald soort chocolade te bereiden.

Afhankelijk van uw ervaring kunt u kiezen tussen handmatige temperatuurregelaar of ongezouten chocoladetemperering.

Prijs

Het budget dicteert elke aankoopbelang, aangezien u een bepaalde limiet moet hebben om te besteden aan een chocoladetempereermachine. Sommige machines hebben een hogere prijs dan de andere, maar dit kan worden veroorzaakt door de functies van deze machine.

Deze gids heeft veel machines verwijderd om alleen de beste chocoladetempereermachines op te nemen. Er zijn goedkopere chocoladetempereermachines met geweldige functies om uw chocolade van hogere kwaliteit te maken, zoals een dure machine.

Afmetingen En Capaciteit

De grootte van de tempereermachine en zijn eigen capaciteit is een belangrijk aspect om te overwegen. Hoeveel chocolade u met de machine gaat temperen, bepaalt de grootte van deze machine.

Voor mensen die kleine hoeveelheden chocolade willen bereiden, is het veel beter om een kleine krachtige chocoladetempereermachine te kopen. Er zijn machines variërend van 1 pond tot zelfs 22 kg.

Interfacefuncties

Elke fabrikant heeft zijn eigen manier om functies op de interface van de tempermachine te integreren. Sommige hebben geweldige functies om de machine gemakkelijker te bedienen en de beste chocolade ooit te maken.

De poort kan temperatuurregelaarknoppen, een scherm, een LED-display en een bedieningspaneel met knoppen hebben. Dure tempereermachines hebben over het algemeen meer bedieningsfuncties op de interface.

Temperatuurregeling Met Scherm

Bij het tempereren van chocolade draait het allemaal om de juiste temperatuur bij het zoeken naar de beste chocoladetempereermachine die u wilt overwegen temperatuurregeling. Een geweldige functie voor temperatuurregeling maakt een soepele instelling van de temperatuur en regeling tijdens het temperen mogelijk. Controles die u in staat stellen om volledige controle over de resultaten te hebben, zouden het beste zijn.

Verder is een tempereermachine voor chocolade met een displaypaneel voor de koortsgraden een goede optie. Verschillende chocolade heeft verschillende temperatuurniveaus nodig, dus het belang van zorgvuldige controle.

Duurzaamheid

Aangezien u de aanschafprijs van de tempereermachines niet zo zuinig vindt, overweeg dan een machine met duurzaamheid. Het moet worden gebouwd om lang te overleven en nooit storingsproblemen te hebben.

Het materiaal van de constructie geeft u een idee van het vermogen van de tempermachine. Een duurzame machine is een geweldige investering die aan al uw behoeften kan voldoen en u een hele tijd van dienst kan zijn.

Chocolade Tempereren?

Om de beste chocolade met een zachte textuur te maken, is een juiste temperingsprocedure een must om slechte resultaten te voorkomen. De praktijk is hetzelfde, ongeacht het systeem dat u gebruikt, omdat u in eerste instantie de chocolade moet smelten. Smelt de chocolade op een iets hogere temperatuur en zorg ervoor dat alles smelt.

Verschillende chocolade bevat verschillende kristallen die mogelijk hogere temperaturen vereisen. Zorg ervoor dat je de chocolade smelt tot het hoogste kookpunt om ervoor te zorgen dat de kristallen allemaal gescheiden zijn.

Ten tweede is het om de chocolade af te koelen terwijl je roert tot het dikker wordt en er dan ongeveer 80F op slaat. Regel de temperatuur van 80 tot 88F. Na een paar minuten de chocolade te hebben verwarmd, kun je deze naar de vorm verplaatsen om uit te harden.

Deze video leidt je naar de betekenis van het temperen van chocolade.