Europa in de klas

In de kijker

Bekijk alle nieuwtjes

Kalender

December

3112/2019

Lunchbezoek in het Huis van de Europese Geschiedenis
Het Huis van de Europese Geschiedenis biedt u een aantrekkelijke en...

Bekijk de kalender

Educatief materiaal

Via deze databank "europaindeklas" krijg je een overzicht van alle lesmateriaal, uitstappen en pedagogische en didactische tools over de EU...

Lees meer

Educatief materiaal over europa

Via deze databank "europaindeklas" krijg je een overzicht van alle lesmateriaal, uitstappen en pedagogische en didactische tools over de EU en Europa. Je zoekt op maat van je leerlingen en krijgt er ook mogelijkheden voor jou als leerkracht, zowel qua bijscholing als extra inhoud voor je cursus. Vaak behoort een handleiding voor leerkrachten bij het educatief materiaal. 

Ga naar de knop 'zoeken' in het menu bovenaan en zoek op leeftijd, niveau en thema. 

We proberen zo volledig mogelijk te zijn voor de Vlaamse onderwijscontext. Heb je echter weet van een activiteit, wedstrijd of educatief pakket maar vind je het niet terug op deze website? Laat het ons zeker weten op info@europahuis.be en we voegen dit zo snel mogelijk toe!


Deze databank is een initiatief van Europahuis Ryckevelde vzw, beweging voor Europees burgerschap, binnen het project 'Europa in de klas'. Dit project wordt gefinancierd met steun van het Erasmus+ Programma van de Europese Commissie (Jean Monnet).